Referenties

Diverse opdrachtgevers uit verschillende branches hebben Treffend Beeld opdracht gegeven voor het maken van beeldmateriaal voor diverse media, voor websites, ten behoeve van promotie(materiaal) en ook vele particulieren en bedrijven voor een mooie plaats aan de muur. Hieronder een selectie van referenties:

Dirk heeft voor ons bedrijf foto’s gemaakt van gerealiseerde projecten en projecten in aanbouw. Bestemd voor onze referentie-bladen en voor onze website en social media. Projecten zijn voor ons het ‘visitekaartje’ en dus hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van fotografie. Daarnaast houden we van snelheid en flexibiliteit. Deze punten heeft Dirk uitstekend ingevuld. Voor toekomstige fotografie zullen we dan ook zeker weer bij hem terecht komen.

… door Dick van der Plas, KBM Groep Katwijk
18 maart ’15

In 2014 is Dirk door ons benaderd om de Rijnsburgse Flower Parade voor de website en overige PR vast te leggen. Met een meer dan groot enthousiasme is hij aan het werk gegaan. Opbouw, opening, figuratie en rijdende parade. Hij maakte er een beeldend verhaal van. Vakwerk met oog voor detail. Een uitstekende start. Wij zien uit naar de samenwerking in 2015!

… door Hans Oudwater, bestuurslid PR Flower Parade Rijnsburg
16 maart ’15

Dirk van Egmond heeft de foto’s gemaakt voor de GB – voor de krant die bij de verkiezingen van de gemeenteraad 19/3 in Katwijk huis aan huis wordt verspreid. Hij is zeer deskundig, kijkt kritisch mee, geeft suggesties en is altijd goed bereikbaar.
Hij luistert goed en weet met zijn foto de zinsnede: ‘Één foto zegt meer dan duizend woorden’ te treffen. Wij kunnen hem van harte aanbevelen voor alle fotografie – opdrachten.

… door Gerard Bol, Fractievoorzitter Gemeentebelangen Katwijk
13 feb. ’14


Top! Op zeer korte termijn( ivm een deadline) heeft Dirk foto’s geleverd voor 5 verschillende wijkkranten. Hij maakte alvast selecties van foto’s die wellicht gebruikt konden worden.

Opvallende punten zijn:
– pro-actief, behulpzaam en meedenkend
– snel en zeer deskundig
– prettig in de omgang
– goed bereikbaar, zowel per e-mail als per telefoon
– komt afspraken na

… door M. Verhave – Krant ‘Wijkgericht werken’ in Katwijk
8 jan ’14

Onze fotograaf belde 2 weken voor onze bruiloft af. Gelukkig hebben we een nieuwe fotograaf gevonden voor de shoot en het feest overdag, maar zij kon helaas niet ’s avonds tijdens het feest.
Ze kwam met het telefoonnummer van Dirk, die gelijk enthousiast reageerde. Hij hielp ons graag uit de brand en kwam tijdens onze bruiloft het avond feest vastleggen.
Hij beweegt zich onzichtbaar door de dansende gasten, waardoor je spontane en niet geposeerde foto’s krijgt. Hij fotografeert precies zoals de sfeer is en onopvallend, zodat het niet in scene gezet lijkt / is. Maar als de gasten er om vroegen, maakte hij ook leuke geposeerde foto’s. Resultaat: spetterende, kleurrijke foto’s met blije, feestende mensen. Hij maakte ook geen gebruik van een flits, waardoor je prachtig warme en kleurrijke foto’s krijgt.

Kortom; mooie foto’s, precies zoals de opdracht was, betrouwbaar, mooie prijs, snel beschikbaar. professioneel / professionele apparatuur.

… door Lieke
26 juni ’13
Mijn verzoek aan Dirk was niet makkelijk. Ik zocht een typisch Katwijks plaatje, maar dan modern weergegeven. Uiteindelijk hebben we samen een deel van een foto gebruikt en op een enorm groot Canvas laten printen. Het resultaat mag er zijn. Dirk denkt graag mee en gaat voor het beste resultaat. Het doek hangt nu prominent in mijn woonkamer en mag er zijn.
… door Sjaak
20 juni ’13
Ik ben erg tevreden met Dirk, hij kon op zeer korte termijn ons helpen. Denkt goed mee met wat kan en mogelijk is. Is zeer goed bevallen. De foto’s zien er ook top uit, hij heeft het juiste oog voor de beste foto. Alles is bespreekbaar. Dus… apparatuur goed, foto’s goed, prijs goed. Dirk, ga zo door…!
… door John Jungerius – Autocentrum van Egmond, Rijnsburg
20 juni ’13
Ik ben een tevreden klant. Met Dirk zijn goede afspraken te maken en hij heeft een flexibile houding. Hij is enthousiast en staat open voor je ideeën. De foto’s zijn snel en conform afspraak geleverd en hij had goede apparatuur bij zich. Kortom, naar aanleiding van de prijsafspraken die wij gemaakt hebben ben ik dik tevreden over het eindresultaat.
… door Anita – Foto’s voor commercieel gebruik in Haarlem
19 juni ’13
“Dirk heeft echt een groot talent voor het maken van prachtige foto’s.
Vooral de sfeerbeelden van natuurschoon zijn prachtig.
Bovendien is het een sympathieke vent om mee te werken.”

…. door De Laat,
21 mei ’13

“Wij zijn erg tevreden over Dirk zijn geleverde werk voor ons project Kustwerken Katwijk.
Zoals Dirk mens, dier en omgeving in beeld brengt is het net dat tintje extra wat je zoekt en wat zijn foto werk uniek maakt!!!
Niet onbelangrijk is dat het professionele fotografie is tegen een milde prijs!
Dirk, we gaan nog veel meer gebruik maken van je top foto’s!”

…. door Kees Caspers,
Nebest Bouwadvies BV
16 mei ’13

“Een strandfoto op canvas siert onze huiskamer… daar zal het niet bij blijven. Schitterend!”

…. door Alex,
7 mei ’13

 

Heeft Dirk van Egmond van Treffend Beeld ook voor u een opdracht verzorgd of wellicht een prachtige foto op canvasdoek aan de muur en bent u tevreden? Geef het door via het contactformulier. Bij voorbaat dank!