Foto Canvassen

Wilt u ook een foto canvas van strand, natuur, Katwijk, Leiden of Hollandse steden voor aan uw muur?

Bekijk de mogelijkheden

Promotiemateriaal

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Uw bedrijf , dienst of product versterken met treffend beeldmateriaal voor een doeltreffende folder, brochure of website. Ik verzorg het met veel plezier voor u.

Lees meer

Evenementen

Het fotograferen van een uniek moment tijdens een evenement geeft weer waar het om draait en laat de juiste sfeer zien. Die ene blik, een lach, een traan, vaak niet met woorden uit te drukken maar op beeld zo treffend.

Lees meer

Vastgoed

Krachtige lijnen, een goede compositie, uw interieur of vastgoed het best tot zijn recht laten komen, dat is mijn doel. De omgeving van uw nieuwbouwproject aantrekkelijk vastleggen, dat is mijn specialiteit.

Lees meer

Muurdecoratie

De Katwijkse kust, dreigende wolkenluchten, mist op de weilanden en het zonlicht door de bladeren. Allemaal ingrediƫnten voor een droomplaat. Haal de sfeer in huis en geniet van dit beeld aan uw eigen muur.

Lees meer

Door de lens van

Dirk van Egmond

Dirk van Egmond heeft zijn grote passie – fotografie – enkele jaren geleden tot ontwikkeling laten komen naast zijn vak als inkoper op de bloemenveiling. Dit resulteerde in het opzetten van zijn fotobureau Treffend Beeld, voorheen bekend als Natuurfotografie Katwijk door de lens van Dirk van Egmond.
Zijn grote kracht ligt in het vastleggen van een uniek moment tijdens een gebeurtenis of een evenement op een bijzondere manier. Iedere foto vertelt daardoor zijn eigen verhaal en levert een mooie herinnering op. Of het nu gaat om natuurfotografie, foto’s van vastgoed, persfotografie of een familie foto vanuit uniek perspectief… bekijk het werk en de mogelijkheden of neem contact op met Dirk van Egmond en laat u informeren over de mogelijkheden.