Verkoop

Foto-opdracht

U kunt mij benaderen voor een foto-opdracht. Wilt u uw bedrijf of product promoten met treffend beeldmateriaal of uw evenement sfeervol in beeld brengen? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik ben bereikbaar via info@treffendbeeld.nl of via tel. 06 55 80 68 37.

Drukwerk/Website

Het is ook mogelijk een (hoge-resolutie) download  voor uw website of drukwerk te bestellen. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen. Ik beschik over een beeldbank, voor een gewenste selectie beelden kunt u mij altijd benaderen.

Cadeau of relatiegeschenk?

Zowel voor privé als voor uw bedrijf of instelling zijn er diverse mogelijkheden om mooie, unieke cadeaus en relatiegeschenken te bestellen, zowel per stuk als in grote aantallen, al dan niet voorzien van uw bedrijfsnaam of –logo.

Boekje “Beeldspraak”

De mooiste sfeer- en natuurbeelden worden versterkt of aangevuld door passende en gevoelige teksten en gedichten van Hedwig Stuivenberg-Bleijswijk. Prachtig vormgegeven en professioneel gedrukt.
ISBN 9789090280356.
Direct uit voorraad leverbaar ( € 12,50 per stuk).

boek-beeldspraak

Boekje “Gemis”

Een mooi en gevoelig kijk- en leesboekje voor tijden van afscheid en verdriet. Gedichten en teksten van Hedwig Stuivenberg-Bleijswijk, die troost en herkenning bieden voor iedereen die een geliefde moet missen, omlijst door bijpassende en sfeervolle foto’s.
Het boekje is individueel te bestellen voor € 14,50.
Ook een offerte op maat voor een druk in oplage is mogelijk.

boek-gemis

Diverse Kalenders

Zoekt u een originele jaar- of verjaardagskalender voor uzelf of uw relaties? Met prachtige foto’s en unieke vormgeving, eventueel voorzien van passende korte gedichtjes of tekstjes?
Neem contact op voor uw wensen of bestel de inmiddels bekende en geliefde Katwijk-jaarkalender met jaarlijks wisselende, nieuwe foto’s.

kalender

Kerst- en ansichtkaarten

Met mooie foto’s van Katwijkse sfeerbeelden of blikvangers uit de Duin- en Bollenstreek is een set van 9 verschillende ansichtkaarten ontworpen à € 1,- per stuk / € 6,- voor de hele set.
Ook is het mogelijk kaarten te bestellen voor uw eigen jaarlijkse kerstgroet van uw bedrijf in verschillende formaten en ontwerpen met de foto van uw keuze.

kaarten

Muurdecoratie: zie Canvas