Profiel

Mijn naam is Dirk van Egmond en woon in Katwijk aan den Rijn, mijn hobby’s zijn o.a. tuinieren en muziek, maar mijn grootste passie is fotograferen. Ik ben begonnen met Natuurfotografie Katwijk maar heb mijn scope verbreed van vastgoed tot pers fotografie en van familiekiekjes vanuit uniek perspectief tot de prachtige natuur die verbazingwekkend dichtbij te vinden is.

Het is telkens weer een uitdaging om tijdens een gebeurtenis of evenement een uniek moment te pakken en vervolgens ook nog eens vast te leggen. Iedere foto vertelt zijn eigen verhaal en levert een mooie herinnering op. Ook de schitterende natuur en de diversiteit van weersomstandigheden inspireren mij tot het maken van boeiende foto’s.

Voor het fotograferen gebruik ik professionele apparatuur. Maar een geavanceerd toestel zegt niet altijd alles, het gaat om het maken van de juiste compositie en de juiste timing.

Wekelijks fotografeer ik voor diverse opdrachtgevers. Ook exposeer(de) ik in o.a. Gemeentehuis Katwijk, Gemeentehuis Noordwijkerhout, Rijnlands Revalidatiecentrum, Strandpaviljoen en Topaz Overduin. Voor verschillende bedrijven en organisaties heb ik het beeldmateriaal voor presentaties, websites en brochures verzorgd, zie ook de links pagina.

Kijk eens rond op mijn website en laat u inspireren door mijn werk. Bent u op zoek naar treffend beeldmateriaal voor uw drukwerk of website? Wilt u uw evenement of presentatie verwoorden in beeldmateriaal? Of heeft u een andere foto-opdracht? Neem gerust contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden.

dirk_van_egmond_signature

Lees ook mijn interview in Leven! Magazine (klik op de afbeelding en ga naar pag. 24)

dirk_van_egmond_in_Leven_Magazine_Leiden_rijnstreek

Dirk van Egmond